Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Marmer, hot or not?

2200017_6-1De marmer trend, hot or not? Wij vinden hem helemaal hot! Er zijn zulke gave combinaties te maken met marmer. Marmer straalt namelijk luxe en rust uit. Het voordeel van marmer is dat je de kleinste ruimtes kun je accentueren met hele gave details.

Marmer is perfect te combineren met de kleuren wit, zwart, goud of koper. Marmer heeft een rustige uitstraling, waardoor de andere harde kleur (bijv. koper) heel goed tot zijn recht komt en zorgt voor een groot contrast!

640d146bc5a049d80b4eba70ad3af8e0

 

Het gaat vooral om details. Een marmeren broodplank of juist een tafellampvoet zorgt voor net wat extra sfeer in huis. Het leuke aan marmer is dat het er nooit hetzelfde uitziet. De zwarte aders die dwars door de witte steen lopen zitten nooit op precies dezelfde plek, hierdoor krijgt ieder marmeren product een unieke look.

Marmer is te verkrijgen in verschillende soorten, zoals wit-grijs, grijs-grijs, wit-zwart, maar ook de kleur roze-zwart! Zo is er voor ieder huishouden de juiste kleur marmer te verkrijgen.

Het merk Zuiver en it’s About RoMi hebben zich aan deze steen gewaagd en wat zijn we blij dat ze dat hebben gedaan! Want wat een enorm mooie producten zitten er in hun collectie!

pendant-lamp-trust-marble-white---zuiver[1]

 

Hebben jullie al marmer in huis? Nog niet? Begin dan lekker klein en begin met details, zoals een marmeren snijplank, kaarshouder of een kleine tafellamp. Wedden dat binnen no-time je verliefd wordt op marmer!

Welke marmeren producten zouden jullie graag in huis willen hebben? Laat het ons weten via een berichtje onder dit artikel!

Geef een reactie