Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Laat die lange zomeravonden maar komen!

Op veel plaatsen zie je dat buiten weinig aandacht is besteed aan de verlichting van huis en tuin. Maar waar moet je beginnen? Niets is zo moeilijk als het kiezen van de juiste verlichting omdat het een combinatie is van passende armaturen, de hoeveelheid licht, de kleur van het licht en de plaatsing van de lichtpunten.

Een goed gekozen buitenverlichting geeft sfeer en verhoogd de veiligheid rondom uw woning, zeker als u deze combineert met een lichtsensor, timer of bewegingsmelder. Indirect licht met spots kan tegenwoordig zeer energiezuinig met LEDS, maar geven die wel de juiste hoeveelheid licht, de juiste kleur en de juist bundeling?

Voor iedereen die hierbij een deskundig advies kan gebruiken is het zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan onze showroom. U krijgt uitgebreid lichtadvies en indien gewenst maken wij een lichtplan. Breng hiervoor gerust uw tuinplan, tekening of enkele digitale foto’s mee. Nog niet overtuigd? Dan neemt u toch enkele spots mee om deze zelf in uw eigen tuin uit te proberen! Voor een wat uitgebreider lichtplan kan één van onze adviseurs natuurlijk ook ter plaatse komen kijken.

Als u vervolgens de verlichting zelf wil plaatsen en aansluiten worden alle nodige materialen meegeleverd zoals lichtbronnen, grondankers en aansluitmateriaal. Wilt u het geheel liever uitbesteden dan kan dit met vakkundige installateurs van het installatiebedrijf Hees Installaties en heeft u één aanspreekpunt.

tuin in-lite - kopie tuin in-lite1 tuin in-lite2 tuin in-lite3 tuin in-lite4 tuin in-lite5 tuin in-lite6 tuin in-lite7