Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

It's about RoMi's GOOD & MOJO campagne

It’s about RoMi, bekend van de Citylights lampencollectie, heeft op de afgelopen (inter)nationale voorjaarsbeurzen een groen verlichtingslabel geïntroduceerd: Good & Mojo. Bij dit nieuwe label staan duurzame materialen en sociaal ondernemerschap centraal.

De collectie eigentijdse lampen is gemaakt van bamboe, kurk, houtsnippers en papierpulp. Voor de lampenkappen is gekozen voor eco-linnen. Linnen is sterker dan katoen en bij de productie hiervan zijn minder water en chemicaliën nodig dan bij de katoenteelt. De linnen kappen zijn verkrijgbaar is maar liefst zes kleuren. De lampen zijn vernoemd naar o.a. bergen, rivieren en streken uit – hoe kan het ook anders - de natuur. Vloer- en tafellampen Annapurna, Kilimanjaro en Everest hebben een bamboe onderstel. Hanglampen Sequoia en Yucatan zijn gemaakt van resp. houtsnippers en kraftpapier. Hanglamp Algarve is van kurk uit Portugal. Yellowstone en Yosemite zijn van papierpulp (eierdooskarton) gemaakt.

Uniek in de verlichtingsbranche is de koppeling aan een goed doel. 5% van de omzet wordt gedoneerd aan de WakaWaka stichting. Zij verdelen de meest energiezuinige WakaWaka-zonnelamp in crisisgebieden wereldwijd. Buy light, give light is dan ook het motto van Good & Mojo!

Meer informatie op www.goodandmojo.nl

Schermafdruk 2016-03-18 10.26

Geef een reactie