Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Fatboy

05_fatboy_design_lampie-on-3e8e7f39f4b947egcb38ac0efc523cf5

Lampie-on en Lampie-on Deluxe

Fatboy heeft haar lijn verbreed met een reeks nieuwe draadloze lantaarns. Deze lantaarns worden geleverd met elk een eigen oplaad snoer en kunnen u voorzien van 6 tot 24 uur lang verlichting. Dit hangt af van de lichtsterkte waar u de lantaarn op instelt. Doordat de lantaarn draadloos is, kunt u deze gemakkelijk binnen en buiten gebruiken.

Deze nieuwe lantaarn heeft de naam Lampie-on gekregen. De standaard uitvoering hiervan bevat een rode haak, terwijl de deluxe versie een gouden haak bevat. Naast de andere kleur heeft de deluxe ook 3 wisselbare kappen, welke net een extra leuk effect geven aan de verlichting.

 

Naast deze nieuwe Lampie-on, zijn er nog een aantal extra producten toegevoegd van het merk Fatboy, verkrijgbaar online, maar ook in de winkel!

blauwe-fat-boy-chillout-bag-xxl-knusse-zitzak-con-6167blauw   fatboy-lamzac-hangout-biedt-overal-comfort-90692-1   fatboy-headdemock   fatboy-edison-the-medium

Van links naar rechts; De zitzakken, daarnaast de Lamzac, de headdemock en als laatste de Edison the Petit. Voor meer informatie over deze producten bekijk ze allemaal op http://www.lightsandliving.nl/webwinkel/merken/fatboy.html