Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

EU WIL GEEN GRATIS TASSEN MEER

De Europese Unie wil het gebruik van gratis plastic tassen verminderen. Deze zorgen namelijk voor behoorlijke milieuvervuiling. De Plastic Soup in de oceanen en de vervuiling van de stranden zijn goede voorbeelden hiervan. Tijd om hier wat aan te doen. Wij willen graag helpen en iedereen uitdagen geen plastic tassen meer aan te nemen tijdens het shoppen.

 “Ga je shoppen? Neem je eigen tas mee.”  
Onder dit motto is Handed By een landelijke campagne gestart om het gebruik van gratis plastic tassen te verminderen. Hiermee  steunt het tassenmerk Stichting De Noordzee, die zich onder andere sterk maakt oplossingen te vinden voor plastic zwerfafval. (Plastic Soup)

Handed By sponsort de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. Elk jaar wordt in 27 etappes het gehele Noordzeestrand opgeruimd. Totaal wordt er 20.000 kilo afval van de stranden gehaald, waarbij de plastic tassen steevast in de afval top 3 staan. Handed By doneert een deel van de opbrengst van elke verkochte shopper aan Stichting De Noordzee.

TAS VOOR EEN TAS  een uniek project   

Van het afval dat gevonden wordt op het Noordzeestrand ontwerpen en maakt Handed By een aantal nieuwe tassen. Deze “Tas voor een Tas” kunstwerken worden daarna door Stichting De Noordzee geveild en verloot.

Handed By Shopper campagne beeld

Geef een reactie