Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Decoratietips Feestdagen

De feestdagen in december; een periode vol warmte en gezelligheid. Ben je benieuwd hoe je die feestsfeer optimaal creëert? Op zoek naar goede tips voor decoratie? Wij geven een aantal tips zodat je ontspannen de feestdagen in kan gaan. Laat de kerst maar komen!

Chique tafelenservies
Deze tijd van het jaar schreeuwt om culinaire avonden bij kaarslicht met vrienden en familie. Het perfecte excuus voor lekker lang tafelen. Het servies mag dit najaar nog luxer en uitbundiger. Kopjes, schoteltjes, borden en bakjes… Mix en match met het servies van Riverdale.

Kerstballen
Kerstballen in wit, zilver, goud of zwart kunnen prima decoratie vormen door ze bij elkaar in een vaas te stoppen.

Kaarsen
Natuurlijk gaan we voor kaarsen en theelichtjes. De vlammen dragen bij aan stukje warmte die we zo goed kunnen gebruiken in de tijd van het jaar. Kies voor verschillende modellen bij elkaar voor een nog intenser effect.

kaarsen2

Knusse kussentjes
Dit najaar is bordeauxrood in jouw interieur een hot item. Lekker bankhangen wordt nog lekker met feestelijke kussentjes. Zachte materialen als fluweel en zijde draglampie-onen bij aan het luxe gevoel.

Gezellige lichtjes
De kaarsjes heb je al… daarnaast is het tijd om lekker veel lichtjes op te hangen. De Lampie-On van Fatboy is hier perfect voor.  

Houten kerstboom
Een houten kerstboom is al een paar jaar populair, maar tegenwoordig zie je hem steeds meer. Een houten kerstboom heeft vaak een paar plankjes aan de voorkant waar je leuke accessoires (kaarsjes!) op kan zetten.

houten kerstboom

Het is dé tijd van het jaar om lekker te cocoonen. Zonder excuus. Of je nu graag alleen jouw avonden doorbrengt of het liefste veel familie en vrienden om je heen hebt. Met knusse kussens, lichtjes en feestelijke tafelsetting ben je toegerust om het najaar te vieren op jóuw manier!