Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Buitenverlichting zorgt voor sfeer, gemak en veiligheid!

Veel bedrijven en particulieren vinden het belangrijk dat hun bedrijfspand of woonhuis 's avonds mooi uitgelicht is. Dit geeft een bepaalde sfeer aan het geheel, of draagt er juist aan bij dat bijvoorbeeld een reclame-uiting goed zichtbaar is. Ook kan het een overweging zijn om juist vanuit een gevoel van onveiligheid het vastgoed te verlichten.

Combinatie sfeer en veiligheid
Het is vaak mooi om de voorzijde van een pand sfeervol te verlichten met bijvoorbeeld grondspots van In-lite en de achterzijde juist heel functioneel met wandarmaturen van Trio. Ook als het gaat om parkeerplaatsen vinden wij het erg belangrijk dat de verlichting zowel mooi is qua uitstraling, maar ook het gevoel van veiligheid verhoogt. Een balans van decoratieve en functionele armaturen stellen wij vaak voor.

Buitenverlichting schakelen
Het schakelen van buitenverlichting kan ook op verschillende manieren. Zo kan de verlichtingen worden geschakeld met een schemerschakelaar, of juist door een sensor die aanspringt wanneer iemand zich op het desbetreffende terrein begeeft. Ook de integratie van deze armaturen in een gebouwbeheersysteem behoort tot de mogelijkheden.

Op zoek naar mooie buitenverlichting? Bel 0475-485757 of stuur een e-mail naar info@lightsandliving.nl

tuinverlichting3