Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Buitenverlichting niet vergeten!

De verlichting van binnen wordt aan gedacht, maar vaak blijft de verlichting van buiten toch een struikelpunt voor vele. Het verlichtingsmerk Artemide heeft een aantal vernieuwde buitenlampen aangekondigd.

Na het zien van deze nieuwe en verfrissende armaturen, zult u de buitenverlichting zeer zeker niet meer vergeten!

 

Van links naar rechts worden de lampen beschreven.

l2_p337843_2200_1515-4     Tolomeo outdoor     artemideoutdoor-profil3

Op de meest linkse foto staat de Tolemeo XXL, dit is de grote grote buiten broer van de Tolemeo voor binnen. Heel geschikt om plekken buiten te verlichten waar u graag zit in de late avonduren. Naast de Tolomeo XXL staat de Tolomeo outdoor Paralume, een andere variant uit de Tolomeo reeks. Deze is gemaakt van een transparante plastic kap. Op de derde foto is de Granito te vinden, een rechthoekige lamp die zorgt voor verlichting van vier verschillende kanten. Perfect voor paden.

 

Artemide-Reeds     011      Tolomeo outdoor

Op de meest linkse foto staat de Reeds triple (IP68), door het IP 68 certificaat is deze heel geschikt voor buiten. Dit armatuur kan mooi worden gecombineerd met water in de vorm van een vijver. Als tweede de Piroscafo, een armatuur met een laag profiel dat uw paden op de juiste manier verlicht in donkere periodes. Daarnaast staat de Tetragono, een modern afgewerkt armatuur dat ervoor zorgt dat uw paden in uw tuin goed uitgelicht worden.