Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Brand van Egmond verlichting; verlichting in de sierlijkste vorm van het woord.

Het Nederlandse bedrijf Brand van Egmond bestaat uit William Brand en Annet van Egmond. William Brand en Annet van Egmond studeerden af aan de hogeschool voor kunsten in Utrecht. Als vrij beeldende kunstenaars begonnen William Brand en Annet van Egmond 17 jaar geleden hun loopbaan met het exposeren van hun objecten in galerieën. Nu wordt Brand van Egmond vertegenwoordigd in 45 landen en ieder jaar is de collectie te zien op zes beurzen: Salone de Mobile Milan, Countrai, Frankfurt, Tokyo, Amsterdam en Cologne. De unieke ontwerpen van Brand van Egmond combineren architectuur, licht en design en zijn te vinden in huizen, restaurants en hotels overal ter wereld.

Alle producten zijn handgemaakt en hebben hun eigen karakter. Brand van Egmond is volledig onafhankelijk en geniet daardoor de volledige vrijheid om de creativiteit op de vrije loop te laten. De lampen van Brand van Egmond zijn niet alleen mooi als verlichting, maar worden vooral ook gezien als kunstobjecten.

Er zijn diverse maten mogelijk van groot naar klein. Ook heeft Brand van Egmond maatwerk. Indien u een specifieke maat wenst, kan deze speciaal voor u op maat gemaakt worden.

Met een zeer gevarieerde en bijzondere collectie kroonluchters, plafonnières en vloerlampen is Brand van Egmond een vooruitstrevend en zeer gewaardeerd designmerk. Deze zijn allemaal te combineren met elkaar en leverbaar in diverse kleuren. Wanneer u kiest voor verlichting van Brand van Egmond heeft u altijd een unieke blikvanger in huis !

Hieronder een greep uit de collectie van Brand van Egmond

brand van egmondKlik hier voor meer inspiratie en de volledige collectie van Brand van Egmond. Heeft u uw keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies over maten, materialen en andere uitvoeringsmogelijkheden. Ook voor informatie over voorraad of levertijden.

Geef een reactie