Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Bestellen en Betalen

Bestellen

Bestellen op lightsandliving.nl/webshop in een paar gemakkelijke stappen. Ga naar het product dat u wil bestellen toe, indien mogelijk, selecteer indien gevraagd een kleur, lichtbron en/of afmeting, en voeg het gewenste aantal artikelen toe aan uw winkelwagen. Klik op Afrekenen wanneer u de bestelling wilt plaatsen. Selecteer of u hier voor de eerste keer bent, of log in als u een terugkerende klant bent. Vul uw gegevens in en selecteer of het factuuradres en het bezorgadres verschillen. Loop door de stappen van het bestelproces heen. Controleer of alles klopt. Kies de betalingsoptie. U wordt nu naar de site van iDeal doorgestuurd, waar de betaling afgerond word of u betaalt via een overschrijving. Echter daardoor kan de levertijd langer worden. U kunt ook kiezen om uw bestelling via rembours te ontvangen. In dat geval rekenen we € 25 aan administratie kosten.

Alle vermelde prijzen zijn inlcusief BTW.

Wanneer u een bestelling plaats bij lightsandliving.nl/webshop krijgt u altijd een bevestigingsmail hierover. (Deze mail is tevens uw factuur en garantiebewijs.) Indien u geen bevestigingsmail heeft ontvangen maar toch het bestelproces heeft afgerond, of wanneer u twijfelt of de bestelling correct geplaatst is stuur dan een e-mail naar info@ligthsandliving.nl.

Het is niet mogelijk telefonisch te bestellen. Om uw bestelling te kunnen behandelen is het van belang dat u alle stappen van het bestelproces op de webshop doorloopt. Lightsandliving.nl/webshop laat ook bestellingen bezorgen in België en Duitsland. Hiervoor zullen echter wel kosten voor in rekening gebracht worden. Deze zullen zichbaar worden gedurende het bestelproces.

Wanneer u na bestelling toch wilt afzien van uw bestelling kunt u deze tot 14 dagen na verzending retour zenden. Uw aankoopbedrag zal teruggestort worden op uw rekening na ontvangst van de retourzending.

Betalen

Wij accepteren iDeal, vooruitbetalingen en rembours.

iDeal

iDeal is de meest gangbare en veiligste manier om in Nederland te betalen. U maakt gebruik van uw standaard internet bankier functionaliteit die u gewend bent van uw bank. Na uw betaling ontvangt u een bevestiging van uw bank en keert u automatisch terug naar de webshop van Hees Lights & Living. (shop.lightsandliving.nl)

Vooruitbetaling 

Kiest u voor de optie vooruitbetalen dan krijgt u van ons een factuur per e-mail met onze bankgegevens. U kunt het totaalbedrag van de factuur overboeken op ons rekeningnummer en na controle van ontvangst, nemen wij uw order in behandeling.

U dient uw bestelling ten tijde van het bestellen of het ontvangen (in het geval van het verzenden via rembours) te betalen. Gedurende het bestelproces wordt u vanzelf naar de bestaal stap geleid. Om uw bestelling correct af te ronden dient u de betaling voldaan te hebben.

Uw factuur ontvangt u direct als bevestiging op uw bestelling. Bewaar deze factuur goed, dit is tevens uw garantiebewijs.

Verzendkosten

Producten die besteld worden via lightsandliving.nl/webshop worden kosteloos aan u verzonden voor een minimaal bestelbedrag van €75. Lightsandliving.nl/webshop rekent € 4,95 verzendkosten voor bestellingen onder €75. 

Heeft u nog vragen over het bestellen of betalen, neem dan gerust contact met ons op.