Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Het lampen assortiment van Hees Lights & Living

Een verrassend en compleet assortiment, met oog voor detail! Dat is wat u bij ons op meer dan 1500m² ervaart. Een breed scala aan moderne, design- en klassieke verlichting in verschillende prijsklassen en volgens de laatste trends!

Verrassend origineel, maar toch vertrouwd
De klassiekers van vandaag en morgen zijn uiteraard in ons assortiment vertegenwoordigd! Wij bieden u een ruime keuze aan inbouw- en opbouwspots, wand-, plafond-, vloer- en tafellampen. Wij kunnen bijna alle merken verlichting leveren.

Lampenkap op maat
Lampenkappen zijn er in vele vormen, materialen en afmetingen. Maar ze hebben allemaal iets met elkaar gemeen: lampenkappen zijn vaak eye-catchers. Lampenkappen geven juist die ene bepaalde sfeer die uw interieur even iets anders maakt. Ook is het mogelijk om ledverlichting te intregreren in een lampenkap zodat u meerdere sferen kunt geven aan uw interieur. 

Optimaal sfeer proeven
Onze verlichting bekijkt u in de ruim opgezette sfeerhoeken. Zo worden de functionele als decoratieve aspecten van de lamp het beste belicht. En u krijgt een goed beeld van hoe de lamp bij u thuis zou staan!

Lichtadvies of licht op zicht
Is de keuze moeilijk? Of vraagt uw ruimte om een specifieke aanpak? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een lichtadvies bij u thuis.

Méér dan alleen verlichting
Ook voor meubels en woonaccessoires aan het juiste adres!