Klantenscore 9,7 / 10 op basis van 29 beoordelingen

Ons assortiment


Wat heeft Hees Lights & Living u te bieden. Veel meer dan u denkt! Van verlichting tot inrichting. Direct contact opnemen? Dat kan. Mail of bel ons 0475 - 48 57 57 voor een afspraak. 

Maatwerk & Solutions


Bij Hees Lights & Living ontdekt u uw voorkeur voor bepaalde armaturen. Naast de designmerk die verkocht worden, heeft Hees Lights & Living ook een eigen productie lampen. Waarbij gekozen kan worden uit een groot assortiment aan stoffen, kleuren, vorm en afmetingen.
> Lees verder

Matchende kussens


Om ervoor te zorgen dat men niet met extreme uiteindes naar huis gaat, zorgen de medewerkers van Hees Lights & Living voor een passend advies. Zodat de klant niet met een een ontrevend gevoel naar huis gaat.
> Lees verder

Living


Naast verlichting is "living" ook vaak moeilijk, want wat wil ik nu daadwerkelijk. Het mooiste is om een thema aan te houden wanneer het gaat om woonaccessoires. Bij Hees Lihgts & Living hebben we bekende merken zoals Zuiver, Dutch Bone, Zack, Riverdale en nog veel meer...
> Lees verder

Lights


Verlichting is moeilijk om uit te zoeken. Vaak heeft u al wel een idee in uw hoofd, maar om dit te realiseren is het moeilijkst. De dames van Hees Lights & Living doen er alles om, om de juiste armaturen bij u thuis te krijgen. In de winkel staat verschillende armaturen die niet op de webshop staan, dus zorg ervoor dat u geen enkel armatuur mist door langs te komen in de winkel.
> Lees verder

Sale


Wanneer de sale van start gaat staan afgeprijsde armaturen in de webshop. Vaak is het zo dat er in de winkel extra armaturen staan die afgeprijsd zijn! Deze mag u niet missen.
> Lees verder

Montage


Mocht het niet lukken om de lamp te monteren, dat is geen probleem! U kunt altijd bij onze monteur een afspraak maken. Zijn het grotere klussen, dan werken wij samen met Hees Installaties Echt.
> Lees verder